Filizófiánk

HASZNÁLHATÓ, TISZTA ERŐ: A TELJESÍTMÉNY-ALAPÚ EDZÉS SZENT GRÁLJA.

Mikor sportolás közben, ugyanazt a mozgást végezzük, mint az edzések során, megtapasztalhatjuk, hogy a nagyobb erő kifejlesztése, nagyobb teljesítmény eléréséhez vezet. A Core Stix eredetileg világklasszis sportolók számára fejlesztették ki és így vált a tiszta erő kiépítése érdekében a legsokoldalúbb fitness termékké. Manapság profi trénerektől kezdve, erőnléti edzőkön át, a gyógytornászokig bezárólag, mindenki elismeri a Core Stix-el végzett mozgásforma előnyeit. A Core Stix segítségével a valódi, tiszta erő birtokába kerülhet a felhasználója kortól és nemtől függetlenül.

A CORE STIX FILOZÓFIÁJA EGYSZERŰ ÉS MÉLYREHATÓ.

Még soha senki nem ütött el egy korongot, dobott el egy hárompontost, vagy vitt be egy touchdownt ülő helyzetben. Miért van akkor, hogy számos erőnléti gyakorlat során ülő helyzetet kell felvennünk? A tiszta erő a saját teljesítőképességünkből ered, amit a tréningek alatt kell olyan szintre fejleszteni, hogy a valós életben is hasznát vehessük, ami azt jelenti, hogy az optimális eredmény eléréséhez álló helyzetben érdemes a gyakorlatokat elsajátítani. A gyógyulást és a rehabilitációt előtérbe helyező, függőleges edzés elveit alkalmazó fizikoterapeuták, az idősebb betegeik kezelésére is beépítették a mindennapi programjaikba a Core Stix gyakorlatokat.

Minden Core Stix termék a Stanley-kupa győztes, NHL erőnléti edző Mike Kadar, és a korábbi NASA űrrepülőgépek tervezőmérnöke Kregg Knoch tervezte és fejlesztette, mind az egyszerűséget, a teljesítményt és a sokoldalúságot előtérbe helyezve. A Core Sitx egy teljes körű fitness eszköz a funkcionális erőnk kiépítéséhez és ahhoz, hogy a legjobb formába hozzuk testünk tartóizmait. 

Webáruház készítés