Rólunk

MI AZ A CORE STIX?

A Core Stix egy egyedülálló szabad testsúlyos függőleges edzésmódszer. A függőleges helyzetben való edzés miatt az egész testünk izomzata egyszerre tud mozogni, úgy, hogy a legnagyobb kihívást a törzsizmoknak jelentse.

Segít a midennapi életben előforduló mozdulatok gyakorlásában, a funkcionális mozdulatsorok elsajátításában. A törzsizmok fejlesztésére fókuszálva.

Könnyen tárolható eszköz. A gyakorlatok közötti pálcacsere pedig másodperceket igényel csak.

Az pálcikák ellenállásai között megtalálható a X-könnyű, könnyű, közepes, nehéz, X-nehéz, amivel az edzéseink nehézségi fokát beállíthatjuk.

A X-könnyű, könnyű ellenállások arra jók, hogy új gyakorlatokat tanuljunk be és kíméljük az ízületeinket, könnyebb gyakorlatok végrehajtásához.
Az X-nehéz és nehéz ellenállások pedig a súlyzós edzésnek felelnek meg és a nezehízett edzésekhez javasoltak.
A platform amin állunk, pedig segít nekünk elhelyezni a testünket a térben és a gyakorlatok helyes kivitelezésében igazít el minket.

MIRE KELL FIGYELNÜNK, MIELŐTT NEKIÁLLUNK A CORE STIX EDZÉSÜNKNEK?

Érdemes tájékozódnunk a fizikai állapotunkról és egy állapotfelméréssel kezdenünk az edzésünk előtt.
12 év alatti gyermekek számára nem ajánljuk az eszköz használatát. 12-18 év között pedig a könnyített verziót ajánljuk a gyakorlatok végrehajtásához.
Az edzésekhez viseljünk kényelmes edzőruhát, ami enged minket mozogni, a cipőnk pedig ne csússzon a platformon.
Az edzéseinket minden esetben az aktuális edzésszintünkhöz mérjük! Ne eddzük magunkat túl a sérülésveszély elkerülése miatt és alul sem, hogy a terhelést megkaphassuk.
A pálcákat 60 foknál jobban ne hajlítsuk meg, mert akkor eltörhetnek.
A platformot mindig sima padlóra állítsuk és egy lépésnyi távolság legyen szabadon hagyva körülöttünk, amikor mozgunk.
A pálcikák behelyezésénél figyeljünk arra, hogy biztosan benne vannak e a lyukban, amíg teljesen nincsenek fixálva, ne kezdjünk el vele edzeni.
Figyeljünk rá, hogy a Core Stix nem kültéri edzésre lett tervezve, így fontos, hogy a megfelelő szobahőmérsékleten tartsuk a pálcikákat, rugalmasságuk miatt.

KIKNEK AJÁNLJUK A CORE STIX FITNESS ESZKÖZT?

Mindenkinek!
Tudatos mozdulatokkal dolgozunk, így elkerülhetjük a sérülések veszélyét.
Legyen szó egy senior, vagy egy sportoló edzéséről, a Core Stix a megfelelő szaktudású edzővel és tudással egy teljeskörű edzést tud biztosítani.

A testünk természetes képességét hozza ki és engedi mozogni, átmozgatva ezáltal az egész testünk izomzatát.
A mai embernek a legfontosabb a törzsizmok erősítése az egyre inkább elterjedt ülőéletmódunk miatt.
A Core Stix pont erre a területre szakosodott és oldja meg ezt a feladatot, hogy egy fájdalommentes, minőségi életet élhessünk. A cél, hogy ténylegesen tudjon szolgálni minket a testünk!

Webáruház készítés